Biberonla beslenen balık gördünüz mü?

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mayıs 2023 Salı 10:32
Biberonla beslenen balık gördünüz mü?

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde Koi Balığı beslemek için acele edin!

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, her hafta sonu ziyaretçilere özel etkinlikler düzenliyor.

Her hafta sonuna özel etkinlikler düzenleyen Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, keyifli bir hafta sonu tatili geçirmek isteyenleri Koi Balığı besleme etkinliğiyle karşılıyor.

Zenginliği, refahı, sevgiyi ve iyi talihi sembolize ettiğine inanılan Koi Balıkları’nı biberonla besleyebilir, onların renkli dünyasına tanıklık edebilirsiniz. 100’den fazla Koi çeşidinin bulunduğu parkta farklı renk ve desenli balıkları yakından görebilirsiniz.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi bünyesinde yapılan canlı besleme etkinlikleri hem küçükler hem de büyükler tarafından yoğun ilgi görüyor. Onlar için özel olarak hazırlanmış yiyecekleri adeta bir bebek gibi biberonla yiyen Koi Balıkları meraklarıyla da çocukların beğenisini kazanıyor.

4 yaş üzeri çocuklar ve tüm aile için farklı bir deneyim olan bu etkinlikler, eğlenceli ve eğitici olmakla kalmıyor canlılarla organik bir bağ kurarak unutulmaz bir anı olarak hatırlanıyor.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık...

*Etkinlikler, hava koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Son Güncelleme: 23.05.2023 10:34
Anahtar Kelimeler:
BalıkBiberonBitki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73