banner42

Muğla'dan afet bölgesine Ramazan desteği

16 Mart 2023 Perşembe 14:27
Muğla'dan afet bölgesine Ramazan desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında deprem bölgesine destek olmak için depremzede esnafın ürünlerini satın alarak deprem bölgesindeki vatandaşlara dağıtıyor.MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesindeki yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlara ve esnafa destek sağlamak amacıyla gıda yardım kolilerinin dağıtımına başlandı.

Ramazan ayında deprem bölgesinde zarar gören esnafa ve gıda ihtiyacı bulunan vatandaşlara destek olmak için çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda oluşturduğu Ramazan kolilerinin dağıtımına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, koli içerisindeki ürünleri deprem bölgesindeki esnaftan alırken gıda ürünleri konteyner ve çadırda kalan vatandaşlara dağıtılıyor. Böylelikle hem esnafa maddi kazanç sağlanıyor hem de ihtiyacı olan vatandaşlara gıda yardımı yapılıyor.Ramazan kolileri içerisinde ayçiçek yağı, makarna, pilavlık pirinç, kuru fasulye, bulgur, nohut, mercimek, un, şeker, çay, tuz, salça, arpa şehriye, helva, zeytin, krem çikolata bulunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi şirketi MELSA’da Ramazan ayı için koli satışına başladı. Vatandaşlar isterlerse https://www.muglaelsanatlari.com.tr/adresinden aldığı Ramazan kolisini deprem bölgesindeki depremzedelere ulaştırabilecek. Ayrıca vatandaşların Büyükşehir Belediyesinin eski garaj alanında bulunan yardım merkezine gıda kolisi bırakması durumunda buradaki ürünler deprem bölgesine gönderebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73