Son yolculuğuna uğurlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Eylül 2022 Perşembe 16:59
Son yolculuğuna uğurlandı

Darıca’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu 4 gündür yaşam mücadelesi veren 15 yaşındaki Muhammet Efe Sevim son yolculuğuna uğurlandı.

Gebze İnönü Mahallesi’nde ikamet eden Muhammet Efe Sevim için düzenlenen cenaze namazına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, çok sayıda vatandaş ile ailesi ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası talihsiz genç gözyaşları içinde toprağa verildi.

4 GÜN KOMADA KALMIŞTI

3 Eylül’de Darıca’da motosikletiyle seyir halinde ki Muhammet Efe Sevim önce kaldırıma daha sonra ise korkuluklara çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen Muhammet Efe Sevim 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Son Güncelleme: 09.09.2022 13:22
Anahtar Kelimeler:
GebzeKocaeliCenazeDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73