23 tabanca, 5 tüfek ve mermiler ele geçirildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Nisan 2023 Cumartesi 12:22
23 tabanca, 5 tüfek ve mermiler ele geçirildi

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri tarafından Mart ayı içinde yapılan operasyon ve uygulamalarda 23 tabanca, 5 tüfek ile mermi ve malzemeler ele geçirildi, 25 kişi hakkında adli işlem yapılırken 7 kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili bilgilendirme şöyle:

"Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; emniyet ve asayiş hizmetleri ile suç ve suçlulukla mücadele çalışmaları kesintisiz olarak yürütülmektedir.

2023 yılı Mart ayında yapılan operasyonlar ve asayiş uygulamaları ile yol kontrol ve aramalarında; (5) Adet Tüfek, (23) Adet Tabanca, bu silahlara ait muhtelif cins ve miktarda fişek, (835) Adet Silah Parçası ve Üretme Aparatı ele geçirilmiştir. Şüpheli (25) şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmış olup, (7) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konulmuştur."

Son Güncelleme: 01.04.2023 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73