11 Nisan 2024 akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final maçında Olimpiakos ile Fenerbahçe karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk 4 5 dakikasında pozisyonlar bulan Fenerbahçe ne yazık ki sekizinci dakikada defans hattında yapılan hatayla kendi kalesinde golü gördü. Golden sonra oyunsal anlamda yine karşılık veremeyen Fenerbahçe otuz ikinci dakikada ikinci gölü ağlarında gördü. İlk yarı Fenerbahçe’nin etkisiz Olimpiakos’unda şansıyla birlikte 2-0 bitti. Ayrıca ilk yarıda Oosterwolde sakatlanıp yerini Ferdiye bırakması Fenerbahçe’deki sağlık ekibi sorununu yeniden tartışmaya açtı. İkinci yarıya Fenerbahçe yine ilk yarıdaki gibi etkisiz başladı bu etkisizliğin karşılığını elli yedinci dakikada üçüncü golü yiyerek gördü.  Altmış ikinci dakikada oyun giren Fred ve İsmail Yüksek ile birlikte oyun Fenerbahçe lehine dönmeye başladı. Oyunda iyice ceza sahasına yığılmaya başlayan Fenerbahçe altmış sekizinci dakikada osayiye yapılan müdahale sonucu penaltı kazandı bu penaltıyı Dusan Tadic gole çevirerek durumu 3-1 e getirdi. Oyunda Fred ve İsmailin girmesiyle beraber etkisini arttıran Fenerbahçe yetmiş dördüncü dakikada irfan canın gölüyle beraber durumu 3-2 ye getirdi ve maç bu sonuçla bitti.

Fenerbahçe’de özellikle İsmail Kartal için bu maçın ilk altmış dakikası ders olmalı. Sezon başından beri takıntı yaptığı değişiklik konusu bu maçta yine tekrarlandı belki de değişiklikleri daha erken yapmaya cesaret etse maçın skorunun lehimize olması içten bile değildi. Fenerbahçe’nin bu maçtan çıkaracağı derslerle birlikte kendi evinde turu geçeceğine inanıyorum. Fenerbahçe’nin artık lige ve Avrupa’ya bütün gücüyle odaklanması ve Türkiye’deki bu kirli futbol düzenine çok büyük bir şekilde cevap vereceğine inanıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73