Çayırova'da intihar girişimi

Çayırova'da intihar girişiminde bulunan kişi uzun uğraşlar sonucu vazgeçirildi, şahsın ekonomik sıkıntılar yüzünden intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Temmuz 2021 Cumartesi 14:42
Çayırova'da intihar girişimi

Çayırova Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bir binanın 6. Katına çıkarak intihar etmek isteyen kişi ikna edilerek vazgeçirildi.

Alınan bilgiye göre, adının İbrahim olduğu belirtilen ve ekonomik sıkıntıları yüzünden kişi Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bir binanın 6. Katına çıkarak intihar etmek istedi. İntihar girişiminin bildirilmesi sonrası olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Çayırova Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, AK Parti İlçe Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek ile Kaymakamlık yetkilileri intihar etmek isteyen kişi vazgeçirmek için uzun süre çaba gösterdi.

İntihar girişiminden vazgeçirilen İbrahim isimli kişi Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ile görüştürüldükten sonra polis merkezine götürüldüğü bildirildi.

İntihar girişiminde bulunan kişiye kira ve gıda yardımı için destek sözü verildiği öğrenildi.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 11.07.2021 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73