Fidye operasyonu: 10 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Kasım 2022 Pazartesi 12:59
Fidye operasyonu: 10 kişi tutuklandı

Çayırova’da bir kişinin fidye karşı kaçırılması olayıyla ilgili olarak polis 11 kişiyi gözaltına aldı, adliyeye sevk edilen şahıslardan 10’u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan müracaatta bir kişinin kaçırıldığını 500 bin TL fidye istendiği, ödenmemesi halinde öldürüleceğinin belirtilmesi sonrası polis harekete geçti.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu şahıslardan birisi araçta ele geçirilirken, fidye için kaçırılan kişi Gebze Ovacık Köyü’nde düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Polis burada 3 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda olayla ilgili olarak Kocaeli’de 5 kişi İstanbul’da ise 2 kişi yakalandı.

Polis tarafından yakalanan toplam 11 kişi işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken 10 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
GebzePolisÇayırovaFidye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73