İnşaat firması deposundan hırsızlık

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Haziran 2022 Çarşamba 14:31
İnşaat firması deposundan hırsızlık

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri bir inşaat firmasına ait depodan hırsızlık yaptığı belirtilen 2 kişiyi suçüstü yakaladı, olayla ilgili olarak 2 kişinin daha yakalandığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirme şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce, 06.06.2022 tarihinde Kartepe İlçemizde bulunan inşaat firmasına ait depodan “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçunu gerçekleştiren E.B ve B.S isimli şahıslar suçüstü  yakalanmış, 07.06.2022 tarihinde Adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanmıştır.

Devam eden çalışmalarda olayın faillerinden olduğu tespit edilen B.B ve A.S isimli iki şahıs daha yakalanmış olup 08.06.2022 tarihinde Adli makamalara sevk edileceklerdir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Anahtar Kelimeler:
KocaeliPolisHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73