İSU’dan hırsızlık olayı şüphelileri tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Aralık 2022 Salı 11:15
İSU’dan hırsızlık olayı şüphelileri tutuklandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı polis ekipleri İSU’ya ait su terfi istasyonlarından hırsızlık ve mala zarar verme olayını gerçekleştiren 4 kişiyi yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

“Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresine İSU ait su terfi istasyonlarında meydana gelen “Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” olayları ile ilgili olarak yapılan operasyon neticesinde, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüphelinin ikametlerinde arama yapılarak suç eşyası ele geçirilmiş ve şüpheliler gözaltına alınmıştır.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Kocaeli İl genelinde 22’si İSU su terfi istasyonları olmak üzere toplamda 25 Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlık ve Mala Zarar Verme olayı aydınlatılmıştır. Şüpheli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kandıra 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73