Kocaeli'de 1 haftada 42 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Mayıs 2022 Perşembe 19:12
Kocaeli'de 1 haftada 42 kişi tutuklandı

Kocaeli’de bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 42 kişi tutuklandı. Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz ise, "Kurallara uyan vatandaşlarımıza ve özveri ile çalışan adli ve güvenlik birimlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: “Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Birimlerimizce bir hafta içinde gerçekleştirilen uygulama, operasyon ve faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kurallara uyan vatandaşlarımıza ve özveri ile çalışan adli ve güvenlik birimlerimize çok teşekkür ediyorum”.

Kocaeli genelinde 25 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arası terörle mücadele kapsamında 2 operasyon düzenlendi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 2 kişi serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ise yapılan 13 operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. 25 kişi tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliJandarmaEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73