Polisten sahte akaryakıt otomasyon fişi operasyonu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Mayıs 2022 Salı 20:33
Polisten sahte akaryakıt otomasyon fişi operasyonu

Kocaeli merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda sahte akaryakıt otomasyon fişi basıp satan 7 kişi yakalandı. Şahıslarla birlikte 1.720.000 TL değerinde toplam 2576 adet sahte otomasyon fişi ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü polis ekiplerinin mali suçların men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında, sahte akaryakıt otomasyon fişleri basarak bunları para karşılığında sattığı ve başta Kocaeli olmak üzere 11 ilde daha ticari araç sürücülerine basılan sahte fişleri gönderdikleri tespit edildi.

Bu kapsamda toplamda 1.720.000 TL değerinde toplam 2576 adet sahte otomasyon fişi ele geçirildi.

7 KİŞİ YAKALANDI

Konu ile ilgili 7 şüpheli şahıs 31.05.2022 günü Kocaeli ile birlikte Antalya ve Tekirdağ’da yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların işyeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda sahte akaryakıt fişi, fiş basımında kullanılan yazıcılar, suça konu ajandalar ve dökümanlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 Şüpheli şahıs polis merkezinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından 03.06.2022 günü adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliPolisAkaryakıt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73