Uyuşturucu operasyonları: 3 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Nisan 2022 Pazar 12:56
Uyuşturucu operasyonları: 3 kişi tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından düzenlenen 3 farklı operasyonda 5 kişi yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün bilgilendirmesine göre, uyuşturucu imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik faaliyetler kapsamında, 14 Nisan'da Çayırova ve Derince'de  yapılan 3 farklı operasyonda 5 kişi  yakalandı. Polisin yaptığı aramalarda, 1 kilo 480 gram sentetik kannabinoid, 128,45 gram metamfetamin, 330 gram sıvı metamfetamin, 30 gram esrar, 12 adet sentetik ecza, 2 hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 250 lira ele geçirildi. Şüphelilerden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan adliyeye sevk edilen A.H. I.Y. ve H.Y. tutuklandığı bildirildi. 

Son Güncelleme: 18.04.2022 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73