Yeni yol  ulaşımı kolaylaştıracak

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların talebi üzerine ulaşımı daha sağlıklı ve konforlu hale getirmek adına Ortaburun Mahallesi’ne yeni imar yolu açtı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Haziran 2021 Cumartesi 09:58
Yeni yol  ulaşımı kolaylaştıracak

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yol bakım, onarım ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerle ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek adına çalışmalarını sürdüren ekipler, Ortaburun Mahallesi’nde vatandaşların talebi doğrultusunda yeni imar yolu açtı. 

TOPLAM 260 METRE UZUNLUĞUNDA

Kentin her noktasına hizmet götürmek adına titizlikle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yolları açarak kentin gelişmesine katkı sağlıyor. Ekipler, Ortaburun Mahallesi’nde toplamda 700 ton stabilize malzeme ve 120 ton mekanik malzeme kullanarak, 260 metre uzunluğunda ve 6 mete genişliğinde yeni imar yolunu açarak vatandaşların kullanımına açtı. 

FATMA HANIM VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM 

Yeni imar yolu açılması için İzmit Belediyesine başvuruda bulunan Ortaburun Mahalle sakini Nuriye Şahin;” 3 sene önce buraya geldik. 3 yıldır yolumuz yoktu, evimize gidemiyorduk.  Yol açılması için Belediyemize talepte bulunduk. Allah razı olsun en hızlı şekilde geri dönüş yaparak en hızlı şekilde yolumuzu açtılar. Ne olursa olsun nereye gidersen git suyun olacak yolun olacak ki rahat edebilesin. Fatma Hanım ve ekibine çok teşekkür ederim emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73