AK Parti Darıca'da teşkilat toplantısı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Abdi İpekçi ve Kazım Karabekir Mahallelerinin haftalık olağan toplantılarına katılım sağladı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Mayıs 2024 Cuma 11:14
AK Parti Darıca'da teşkilat toplantısı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar; Abdi İpekçi ve Kazım Karabekir Mahallelerinin haftalık olağan toplantılarına katılım sağladı. Başkan Şakar’a; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Değerlendirme ve istişarelerin gerçekleştiği toplantılarda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar şunları söyledi: “Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Özellikle seçim döneminde tatil nedir bilmeyen bizler, seçimin sandıkta değil sahada kazanıldığını çok iyi biliyoruz.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyor, onları dinliyor ve her zaman yanlarında oluyoruz. Özellikle 31 Mart yerel seçim sürecinde Darıca’yı karış karış gezerek bir kez daha zafer kazanmamıza vesile olan teşkilatımızın her bir ferdine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bizler AK davanın mensupları olarak yalnızca seçim zamanında değil, her an vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımız da bunun farkında oldukları için bir kez daha AK Parti’ye güvenerek Cumhur İttifakı Adayımız Muzaffer Bıyık’a bir kez daha yetkiyi verdi. Vatandaşlarımızın güvenine layık olabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize, hemşehrilerimize, şehrimize hizmetkâr olan AK Kadrolarımız ile azim ve aşkla yürümeye devam! Kutlu dava, güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

“DARICA’MIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Toplantılarda AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’a eşlik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Siz dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişare yapmaya çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ortak akla çok önem verdik ve bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz. Darıca’mızı hep birlikte yöneterek daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Önümüzdeki 4 buçuk yıllık süreçte de siz dava arkadaşlarımla yol yürümekten gurur duyacağım. Tüm dava arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73