İYİ Parti Darıca adayı Öztürk ziyaretlere başladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Ocak 2024 Pazartesi 16:08
İYİ Parti Darıca adayı Öztürk ziyaretlere başladı

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk saha ziyaretlerine hızlı başladı!

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk ilçe teşkilatıyla birlikte Darıca yerel yönetimlerini ve saha ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Saha ziyaretlerinde, Darıca halkının nabzını tutan İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı, vatandaşların görüşlerini dinleyerek, onların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarını belirledi. Aday Özhan Aşkın Öztürk Darıca'nın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, katılımcı bir yönetim anlayışını vurguladı.

DAHA YAŞANABİLİR DARICA

Saha ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk, "Darıca'nın her köşesine eşit hizmet götürecek, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Bugün başladığımız saha ziyaretlerimiz, bu talepleri doğrudan dinleme ve çözüm üretme çabamızın bir göstergesidir" dedi.

Öztürk, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73