Şayir 2022 yılı yatırımlarını masaya yatırdı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile birlikte 2022 yılı yatırımlarını masaya yatırdı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Kasım 2021 Salı 13:19
Şayir 2022 yılı yatırımlarını masaya yatırdı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda 2022 yılında Dilovası’na yapılacak yatırım programlarının koordinasyonu görüşüldü.

İSU, SEDAŞ, PALGAZ ve TELEKOM yöneticileri ile yapılan toplantıda,

İlçe de alt yapı çalışmaları yapılırken, aynı anda üst yapınında yapıma hazır hale getirilebilmesi koordine edildi.

2022’DE ÇALIŞMALAR PLANLI YAPILACAK

Başkan Şayir, yapılan toplantıda Dilovası Belediyesi ile birlikte 2022 yılında ilçede yapılacak olan tüm yatırımların planlı bir şekilde yapılmasının önemli bir tasarruf ve zaman kaybının önüne geçebileceği gibi, vatandaşların da kaliteli hizmet alabilmesinin sağlanacağını belirtti. Başkan Şayir’in planlı ve koordineli çalışma isteğine destek veren yöneticiler Dilovası Belediyesi koordinasyonun yapılacak olan çalışmalar ile ilgili sürekli fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade ettiler.

ÇALIŞMALAR START ALDI

Toplantının ardından Asalet Caddesi’nin yatay sondaj çalışmaları ile başlayacak yağmur suyu ve alt yapı seferberliğinin de startı verildi. Ardından da İstiklal Caddesi'nin alt yapı çalışmasının yapılacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73