Vali Yavuz’dan karne mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Haziran 2023 Perşembe 16:05
Vali Yavuz’dan karne mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz 2022-2023 eğitim ve öğretiminin tamamlanması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yavuz’un mesajı şöyle:

16 Haziran Cuma günü hem öğretmen hem de öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından yorucu geçen bir sürecin ardından, çocuklarımız tatil dönemine gireceklerdir.

Kıymetli Öğretmenler,

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2022/2023 eğitim öğretim dönemini huzur içerisinde tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerinize tatili dinlenerek, kitap okuyarak, ailesiyle birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak zaman geçirmelerini tavsiye edin. Sizlere sağlıklı, mutlu ve gönlünüzce yaşayacağınız bir yaz tatili diliyorum.

ÇALIŞMALARINIZIN KARŞILIĞINI GELECEKTE ALACAKSINIZ

Değerli Öğrenciler,

Bilindiği gibi, insan hayatındaki en önemli dönemlerden biri hepimizi hayata hazırlayan ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştiren okul dönemleridir. Öğrenci olarak yaşınızın gereklerinin ve sorumluluklarının bilincinde olmanız, ülkemiz açısından da birey olarak sizler açısından da çok önemlidir. Ülke yönetiminde önemli görevler üstlenecek olan sizler, bu dönemlerde yaptığınız çalışmaların karşılığını gelecekte alacaksınız.

Her zaman olduğu gibi devletimizin en öncelikli hedefi, aziz Türk Milletinin gelişmesinde ve ilerlemesinde çeşitli sorumluluklar üstlenecek olan sizlerin, en iyi seviyede eğitim görerek yetişmenizdir. İçinde bulunduğumuz çağın bilgi ve teknolojisiyle yetişmeniz ve tüm imkanlardan faydalanmanız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.

EVLATLARINIZA ŞEFKATLE YAKLAŞIN

Kıymetli Veliler,

Sizlerin desteğiyle öğrencilerimizin çok büyük başarılar elde edeceğine ve yüzlerimizi güldüreceklerine inanıyor, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileyerek iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

Sizden ricam yeterince başarı gösteremeyen ve notları düşük olan evlatlarınıza şefkatle yaklaşmanız ve onları kırmadan, başarısızlığa neden olan unsurları ortadan kaldırmalarında öğrencilerimize yardımcı olmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, uzun ve yorucu bir ders yılı boyunca fedakârca çabalayarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin huzurunu sağlamaya çalışan yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere, tüm öğretmen arkadaşlarıma bir yıl boyunca verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, tüm velilerimize sağlık ve mutluluk dolu günler diler, sevgili öğrencilerimizin de tatillerinin gönüllerince geçmesini dilerim.’’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73