Bakan Varank’tan Çiler’e plaket

Öğrenciler arasında öğrenmeye dayalı bir metot kullanan yazılım okulları Ekol 42 küresel ağının Türkiye'deki ikinci adresi 42 Kocaeli Yazılım Okulu, Bilişim Vadisi'nde açıldı. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'e plaket verildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Eylül 2021 Çarşamba 16:16
Bakan Varank’tan Çiler’e plaket

Öğrenciler arasında öğrenmeye dayalı bir metot kullanan yazılım okulları Ekol 42 küresel ağının Türkiye'deki ikinci adresi 42 Kocaeli Yazılım Okulu, Bilişim Vadisi'nde açıldı.

Türkiye Açık Kaynak Platformu 42 Kocaeli Yazılım Okulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde, Bilişim Vadisi yürütücülüğünde TÜBİTAK TÜSSİDE ortaklığı, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Gebze Ticaret Odasının destekleriyle hayata geçirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu, paydaşlar ve protokol üyeleri, açılış kurdelesini kesti.

Okulun kuruluşuna destek veren kurumlar adına Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, SAHA İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler'e plaket verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73