Murat Kaya Kars’ta seminer verdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2024 Çarşamba 14:42
Murat Kaya Kars’ta seminer verdi

Eğitimci -Yazar Murat Kaya toplumsal aydınlanmaya her koşulda emek vermeye devam ediyor.

Kars ili ziyaretinde Kars ilinde anaokulu eğitiminde başarılı, nitelikli, kaliteli eğitim-öğretim veren Eylül Ana Okulu paydaşlarına yönelik seminer sunumu yaptı. Eğitimci Yazar Murat Kaya her ziyaretinde Eylül Ana Okulu paydaşları ile eğitim öğretim üzerine değerlendirme toplantıları yapmaktadır. Okul idaresi ve yönetiminden Ersin-Semih’a Yılmaz ve Esen Güven'in organizesi katılımı ile düzenlenen seminerde kurumun tüm çalışanları katılımcı oldular

ÇÖZÜM KALİTELİ, ÇAĞDAŞ, LAİK, DEMOKRATİK EĞİTİM

Eğitimci Murat Kaya, ‘’Eylül Ana Okulu alanında yeniliklere ve gelişimlere açık bir örnek kurum. Ziyaretlerimde, davetleri üzerine bilgilerimizi paylaşarak geleceği daha iyi nasıl inşa ederiz konusunu ele almaktayız. Elbette her sorunun temelinde Cehalet ve her sorunun Çözümünde Kaliteli, Çağdaş, Laik, Demokratik Eğitim olmazsa olmazdır. Bu çerçevede Eylül Ana Okulu paydaşları için "Kurumsal Kültür" "Eğitim ve Gelecek" konulu verimli bir çalışmayı paylaştım. Seminerimize Müzik öğretmeni Aze Yerli/İngilizce Öğretmenleri Ayşenur Saraç/Kübra Erdağı, Beden-Eğitim Öğretmeni Öznur Günce, Sınıf Öğretmenleri: Kübra Erdağı, Sema Suca ,Funda Alpaslan/Cansu Çicek, Gamze Demirci, Okul yöneticileri Ersin Yılmaz/Semiha Yılmaz Ve konunun organizesini gerçekleştiren idareci Esen Güven katıldılar.

MURAT KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Büyük bir memnuniyet içinde gerçekleşen etkinlik için; Ersin Yılmaz/Esen Güven, "Murat öğretmenimize çok teşekkür ederiz. Her zaman bizlere yol gösterip, birikimleri ile bizlere yeni ufuklar sunuyor. Daha nitelikli bir eğitim, daha yaşanılır bir dünya ve çağdaş laik eğitim için bilimin ışığında yol almamızı, yaşanmış örneklerle anlatıp; aydınlatmaktır. Okulumuz ve tüm paydaşlarımız adına Murat öğretmenimize emekleri için sonsuz teşekkür ederiz. "diyerek Çalışma için tüm katılımcılar teşekkür ederek olumlu edinimlerle etkinlikten ayrıldılar.

Anahtar Kelimeler:
KarsSeminerEĞİTİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73