GTO Kasım Meclis Toplantısı Yapıldı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Nail Çiler başkanlığında gerçekleşti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Kasım 2021 Perşembe 21:46
GTO Kasım Meclis Toplantısı Yapıldı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Nail Çiler başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya 

Online olarak yapılan toplantıda  Siber Güvenlik Uzmanı Ömer Faruk Karataş sunum yaptı. 

Toplantıyal ilgili olarak bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler şunları ifade etti:

"-25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde; toplumun her bireyinin sorumluluğu olduğunu ve GTO olarak kadınların güvende olmaları için yapılacak tüm faaliyetleri desteklediğimizi,

-Oda olarak tüm projelerimizi hız kesmeden sürdürdüğümüzü ve Darıca Hizmet Kompleksimizin açılışı için gün saydığımızı belirttik.

-GTO ve GOSB ortaklığında 112 Acil Servis Çağrı Merkezi kurmak üzere çalışmalara başladığımızın müjdesini verdik.

- 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlarımız ile tamamladığımızı dile getirdik ve turnuva boyunca destekleyenlere teşekkürlerimizi ilettik,

-Kasım ayı içerisinde Kaymakamlığımızın düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü programlarına katıldığımızı ve

-Hala kendimi öğretmen olarak hissettiğimi dile getirerek; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde arayan, çiçek gönderen ve Odamıza ziyarete gelenlere teşekkür ettik.

-Ekonomide bazı dalgalanmalar yaşandığını fakat bu zor dönemi birbirimize destek olarak geçireceğimizi inandığımızı ve GTO olarak üzerimize düşen çalışmalara gönülden katılacağımızı belirttik.

-Üretimin ve istihdamın arttığı, koronavirüs salgınından da kurtulduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşmayı dilediğimizi dile getirdik."

*Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73