Kazak heyeti GOSB'u ziyaret etti

Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyet, GOSB’u ziyaret etti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Eylül 2021 Salı 15:52
Kazak heyeti GOSB'u ziyaret etti

Kazakistan Aktobe Bölgesi Vali Yardımcısı Yermek Kenzhehanuly ve beraberindeki heyet, GOSB’u ziyaret etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden heyete, GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından,  GOSB’da verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi aktarıldı. GOSB Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ile GOSB Hukuk Danışmanı Av. Abdülkadir Güzeloğlu’nun da yer aldığı toplantıda, bir süredir üzerinde çalışılan Kazakistan’da oluşturulması planlanan OSB modeli ile ilgili son durum değerlendirilmesi de yapıldı.

Programın ikinci gününde, GOSB’da faaliyet gösteren Özmer Pastacılık ve İç. Ür. San. Paz. Tur. ve Dış Tic. A.Ş., Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş., Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş., Pulver Kimya San. ve Tic. A.Ş., Telsan Tel. Mam. ve Galv. San. A.Ş., KYM Kablo San.ve Tic. A.Ş., Akay Plastik San. ve Tic A.Ş. firmalarının yetkilileri ile yatırım ve işbirliği fırsatlarına yönelik ikili görüşmeler yapıldı, eş zamanlı olarak Rafex Raf Sistemleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. ile Koçel Çelik Eşya San. ve Tic. A.Ş. firmaları ziyaret edildi. 

Programın son gününde ise Tayaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Firma ziyareti sonrasında GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73