Redstone dev organizasyonun ana sponsoru oldu

Türkiye franchise sektörünün nabzının attığı 25 – 28 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Bayim Olur Musun?’ organizasyonu, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturuyor. Oranizasyonun ana sponsoru ise Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Kasım 2021 Pazar 20:00
Redstone dev organizasyonun ana sponsoru oldu

ÖZEL HABER-Türkiye franchise sektörünün nabzının attığı 25 – 28 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Bayim Olur Musun?’ organizasyonu, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturuyor. Oranizasyonun ana sponsoru ise Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.

Gıdadan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden, kafelere, kuru temizlemeden teknolojiye, otomotive kadar geniş sektör yelpazesinden katılımcıların yer alacağı fuar büyük bir network alanı yaratırken; Şirketlere yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sunuyor. Fuar, yarattığı iş hacmi ile her geçen yıl önemli başarılara imza atıyor.

‘Bayim Olur musun?’ 25 – 28 Kasım 2020 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

REDSTONE ANA SPONSOR

Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo’su Evrim Kırmızıtaş Başaran, ‘Bayim Olur musun?’ organizasyonunun ana sponsoru olduklarını belirterek, “Ana sponsoru olduğumuz Bayim Olur musun? Fuarına herkesi davet ediyoruz “dedi.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 21.11.2021 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73