Eğitim-Sen Gebze 'Geçinemiyoruz' mitingine katıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Aralık 2021 Pazar 20:40
Eğitim-Sen Gebze 'Geçinemiyoruz' mitingine katıldı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ekonomik krizi ve hükümetin ekonomi politikalarını protesto etmek için ‘Geçinemiyoruz’ sloganıyla  İstanbul Kartal Meydanı’nda miting düzenledi. Eyleme  Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, şube yöneticileri ile sendika üyeleri de  katıldı.

Eyleme katılanlar, “İnsanca yaşamak istiyoruz”, “Emekçiyiz, haklıyız kazanacağız” sloganları attı.

KESK Eş Başkanı Şükran Kaplan Yeşil yaptığı konuşmada, " Geçinmek için taleplerimizi haykırmak istiyoruz. Gelir vergisindeki adaletsizliğin son bulmasını istiyoruz.  Ülkemizde yaşayan bütün insanlara temel ihtiyaçlarını karşılayacak, düzenli ve koşulsuz bir gelir kapısının açılmasını istiyoruz. Parası bizim cebimizden çıkan yandaşlara, müteahhitlere aktarılan kamu özel işbirliği projelerinin hazine garantili projelerin son bulmasını istiyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2021 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73