LEGRAND işyerinde tutanak tutuldu

Birleşik Metal-İş Sendikası 2 Nolu Şubenin yetkili olduğu LEGRAND işyerinde bir süredir devam eder Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde 19 madde üzerinde anlaşma sağlanamayınca  tutanak tutuldu. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Kasım 2021 Pazartesi 21:34
LEGRAND işyerinde tutanak tutuldu

Birleşik Metal-İş Sendikası 2 Nolu Şubenin yetkili olduğu LEGRAND işyerinde bir süredir devam eder Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde 19 madde üzerinde anlaşma sağlanamayınca  tutanak tutuldu. 

Birleşik Metal-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Necmettin Aydın işyerinde  sendika üyelerine süreçle ilgili olarak bilgilendirme yaptı.

Konuyla ilgili olarak sosyal  medya sayfasından bir açıklama yapan Birleşik Metal-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Necmettin Aydın şunları ifade etti:

"LEGRAND İşyerimizde süren TİS sürecinde işverenle yapılan görüşmeler sonucunda 19 madde üzerinde anlaşma sağlanamaması üzerine Uyuşmazlık tutulmuştur. Şube yönetimi olarak işçi arkadaşlarımıza gelinen süreçle ilgili açıklama yapıldı."

*Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73