Türk Metal ve MESS 44 madde de mutabakat sağladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ocak 2022 Pazartesi 23:42
Türk Metal ve MESS 44 madde de mutabakat sağladı

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak MESS ile devam eden Toplu İş Sözleşmesi  görüşmelerinde 44 madde ve yönetmelikler üzerinde mutabakat sağlandığını, 11 Ocak Pazartesi günü parasal maddeler üzerinde görüşmelerin süreceğini açıkladı.

Pevrul Kavlak’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması şöyle:

“Değerli üyelerimiz, MESS’in çağrısı üzerine bugün (10 Ocak Pazartesi) saat 18’de MESS Genel Merkezinde yaptığımız toplantı, saat 23’de sona ermiştir. Toplantıda daha önce üzerinde anlaşma sağlanamayan parasal olmayan 44 madde ve yönetmelikler üzerinde mutabakat sağlanmıştır.

MESS masaya getirdiği karşı tekliflerinin tamamını geri çekmiştir. Buna karşılık bizim taslağımızdaki 8 maddelik teklifimiz hala masadadır. Görüşmelere yarın saat 19.30’dan itibaren parasal maddeler üzerinden devam edilecektir.”

Son Güncelleme: 11.01.2022 12:17
Anahtar Kelimeler:
BursaKar Yağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73