Kocaelikentgazetesi.com ile yeni bir yolculuğa başladık.

İnteraktif haber sitemiz 7/24 gündemi yakından izleyerek en doğru ve hızlı şekilde haberleri okurlarına, takipçilerine aktarıyor.

Tabi bu 10 günlük zaman içinde birçok arkadaşımız, dostumuz ve okurumuz bizi yalnız bırakmadı.

Kimileri bizzat kocaelikentgazetesi.com ofisimize gelerek, bazıları telefonla arayarak, bir kısmı ise çiçek göndererek yayım hayatımızda başarılar diledi.

Herkese çok teşekkür ediyorum.

Kalpten ve içten bir şekilde gösterilen bu ilgi kuşkusuz benim için çok kıymetli ve önemlidir

Gazeteci Yüksel Ercan’a özellikle teşekkür ediyorum çünkü kocaelikentgazetesi.com sitemizin başlangıcında ve yolculuğunda kayda değer katkıları oldu.

Kocaelikentgazetesi.com tüm yasal şartları yerine getirerek yayım yapmaktadır.

Kendi vergi levhası, faturası, ajans aboneliği ve mekânı ile bağımsız internet gazetesi olarak kurumsal bir kimliğe, yapıya sahiptir.

Kocaelikentgazetesi.com, kocaelibakis.com, kocaelioncu.com, gebzepanorama.com, yenigebze.com ve dokuzhaber.com ile birlikte aynı çatı altında fakat bağımsız bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu sitelerin her birisi ötekisinden bağımsız ve ayrı yayım yapmaktadır.

Bu vesile ile kimi zaman kafa karışıklığına yol açan bu durumun bilinmesini istedim.

Kocaelikentgazetesi.com tabi ki ilerleyen zamanlarda bugünkünden çok daha iyi düzeye gelecektir.

Mesleğin içinde kesintisiz geçen 26 yıllık birikim, deneyim ile çok muhkem adımlarla ticari hiçbir kaygı duymadan, meslek ilkelerine bağlı kalarak dosdoğru, halktan ve haklıdan yana habercilik yapmaya devam edeceğiz.

Sloganımız ise, “Fikri hür, vicdanı hür gazetecilik”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73