Büyükgöz Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Mart 2022 Salı 14:37
Büyükgöz Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Başkan Büyükgöz, Yücel Boru Fen Lisesi’nde okuyan öğrencilere misafir oldu. Okul idarecileri tarafından karşılanan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğle yemeğini öğrencilerle birlikte  yedi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi tarafından okul yurtlarına kazandırılarak, sportif malzemeleri tefrişatı da tamamlanan spor salonlarını öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte açtı.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz derslerinde başarılar dilediği gençlere, kendilerini farklı alanlarda da geliştirmeleri ve sporla haşır neşir olmaları öğüdünde bulundu. Yücel Boru Fen Lisesi’nde okuyan öğrencilerin okula katkılarından dolayı teşekkür ettiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yücel  Boru Fen Lisesi okul idarecileri de katkılarından ve desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkürlerini iletti.  

Anahtar Kelimeler:
GebzeEĞİTİMOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73