Cadde tamda bu halde!

Gebzeliler Şehit Numan Dede Caddesi’nde ki trafik ve park sorununa dönük Gebze Belediyesi ve Gebze Emniyet Müdürlüğünün kalıcı ve ivedi çözümler üretmesini istiyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Aralık 2021 Cumartesi 18:08
Cadde tamda bu halde!

Gebze’nin en önemli sorunu olan trafik ve park sorunu bir türlü çözülemiyor. Gebze kent merkezindeki ana arterlerde gelişi güzel yapılan parklar nedeniyle zaman, zaman trafik sıkışıyor, araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Eski Cuma pazarının kurulduğu Şehit Numan Dede Caddesi’de trafik ve park sorunun en fazla yaşandığı caddelerin başında geliyor. Gün içinde yolun sağına ve soluna çift sıra olarak park edilen araçlar nedeniyle trafik akışı duruyor. Araç sürücüleri arasında ise tartışmalar yaşanıyor.

Kocaelikentgazetesi.com inter aktif haber sitemizi arayan bir çok vatandaş, Şehit Numan Dede Caddesi’nde ki trafik ve park sorununa dönük Gebze Belediyesi ve Gebze Emniyet Müdürlüğünün kalıcı ve ivedi çözümler üretmesini istiyor.

Haber ve Fotoğraf: Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73