Gebze zabıtasından denetimler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Ekim 2022 Cumartesi 14:04
Gebze zabıtasından denetimler

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri  ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kafeterya  ve restoranlarda denetim gerçekleştirdi.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye zabıta ekipleri, insan sağlığında önemli bir yere sahip olan gıda sektörünün eğlence sektörüyle buluştuğu kafeterya ve restoranlarda denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ruhsat v.b. resmi evrakların yanı sıra işletmelerde çalışan personellerin hijyen belgesi ve haşere oluşumunu önleme amacıyla ilaçlama belgesi de kontrol edildi. Denetimlerde ayrıca  bölge esnafına atık yağların çevreye verdiği zararlar hususunda bilgilendirmede bulunan zabıta ekipleri kurallara uymayan işletmelere de cezai işlem uyguladı. 

Anahtar Kelimeler:
GebzeDenetimZabıta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73