Kaymakam Güler onları unutmadı

Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Haziran 2021 Salı 20:56
Kaymakam Güler onları unutmadı

Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Perşembe günlerini ilçemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçiren Kaymakam Mustafa Güler, bu hafta aile ziyaretinin ilkini Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden Torgay ailesi ile Arapçeşme Mahallesinde ikamet eden Yaşar ailelerine gerçekleştirdi. Ziyaret edilen evlerde aile fertleri ile birebir sohbet eden Kaymakam Güler, vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemesini sağlamak ve her zaman onların yanında olduklarını göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ 

Bir sonraki ziyaretini Güzeller Mahallesinde yalnız yaşayan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarıyla geçimini sağlayan, 65 yaşındaki yaşlımıza gerçekleştiren Kaymakam Güler, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Son hane ziyaretini de aynı mahallede ikamet eden Vatan ailesine gerçekleştiren Kaymakam Güler ailenin yaşadıkları sorunları dinledi, gerekli notlar alındı ve sıkıntıların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını, sorunlarını ilgili kuruluşlarda takip edeceğini belirtti.  Kaymakam Güler “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak için ara vermeden ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kaymakam Mustafa Güler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ailelere çeşitli hediyelerle birlikte gıda desteğinde bulundu. Taleplerini doğrudan iletmekten çok memnun olduklarını belirten aileler ise, Gebze Kaymakamlığının her türlü desteği kendilerine sağladığını ve bundan dolayı da memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73