Nail Çiler'e teşekkür plaketi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Mart 2022 Cuma 16:10
Nail Çiler'e teşekkür plaketi

TMMOB Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler'e  teşekkür plaketi verdi.

GTO'da gerçekleşen plaket takdimi ile ilgili olarak bilgi veren  GTO Başkanı Nail Çiler şunları ifade etti:

"TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, yaklaşık iki aydır devam eden sektör eğitimlerine Odamızın tahsis edilmesi ve daha önce de sağlanan tüm destekler adına; TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin  ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Veysel  Suludere ile birlikte bizlere teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu. Hiç aksatmadan eğitimlerine devam ederek Odamıza renk katan sektörün değerli temsilcilerinin daima yanlarında olacağımızı belirttik."

TMMOB Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı ise,  GTO Başkanı Nail Çiler'in her konuda kendilerine destek olduğunu belirterek teşekkür etti. 

Nail Çiler

Ahmet Kadı

Son Güncelleme: 25.03.2022 16:20
Anahtar Kelimeler:
GebzeTMMOBGTOPlaket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73