Osman Hamdi Bey için onay alındı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Mart 2022 Çarşamba 18:45
Osman Hamdi Bey için onay alındı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Müşterek Meslek Komite ve Mart ayı olağan Meclis Toplantısı iki yıl aradan sonra yeniden GTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Nail Çiler, Osman Hamdi Bey Müzesi ve Evi restorasyonu için bakanlıktan onay aldıklarını açıkladı.

Meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, odanın çalışmaları, projeler hakkında bilgiler verdi.

OSMAN HAMDİ BEY EVİ İÇİN ONAY ÇIKTI

Osman Hamdi Bey Evi Müzesi için yoğun çalışmalar sonucu Kültür ve Turizm Bakanlığından onay aldıklarını ifade eden Nail Çiler, 2010 yılından itibaren GTO’da verilmesi için çaba gösterdikleri Sayısal Takograf Kartı’nın artık oda dan verilmeye başlandığını söyledi.

GTO’nun 365 Oda ve Borsa arasında Akıllı Oda sistemi ve dönüşümle pilot oda seçilen 3 odadan birisi olduğunu belirten Başkan Çiler, ‘ eğitim ve gelişime destek vermeyi sürdürdüklerini ifade etti.

STAJYER TRANSFER OFİSİ

İstanbul Vadi’nin ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünün Bilişim Vadisine bağlandığını söyleyen Nail Çiler, Bilişim Vadisi içinde yer alan yazılım eğitimlerini ücretsiz alındığını GTO’nun TR42 okullarının ana sponsoru olduğunu söyledi..

Gebze Ticaret Odası’nın Stajyer Transfer Ofisi kurmak istediklerini söyleyen Nail Çiler, bu isteğin TOBB’a iletildiğini belirterek, Afet Farkındalık Eğitimlerinin tüm hızıyla devam ettiğini ve Darıca Hizmet Kompleksi’nde afet gönüllülerine yer verildiğini de belirtti.

PANDAMİDE HASTANELERE DESTEK SAĞLADIK

GTO Başkanı Nail Çiler, pandemi döneminde bölgede devlet ve özel hastanelere büyük destekler sağladıklarını belirterek, 6 adet 112 Acil Servis İstasyonunda 2021 yılı içerisinde 17.164 vakaya müdahale edildiğini ifade etti.

TEKNİK LİSE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Nefes Kredisinde GTO’nun Türkiye birincisi olduğunu da söyleyen Nail Çiler,” Çayırova’ya kazandıracağımız ASELSAN, GTO ve GOSB ortak projesi mesleki ve teknik lisesi için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Projelerimizle öncü ve örnek olmayı sürdürdüğümüzü ve üyelerimiz için gayretle çalışıyoruz.

İyiyi arayalım, güzeli arayalım ama kusur aramayalım, biz yolumuza bakalım; yaklaşan Ramazan ayının tüm üyelerimize bereket ve sağlık getirmesini diliyorum”.

Meclis toplantısında Hasan Acar ve Prof.Dr. Murat Günaydın Bilişim Vadisi içerisinde faaliyetlerini sürdüren, yerli ve milli HLL Led Teknoloji ile ilgili konuşma yaptılar.

*Cengiz Akgün

GTO Başkanı Nail Çiler konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 30.03.2022 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73