23 Nisan Gebze Tv Stüdyolarında Neşeyle Kutlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Nisan 2022 Pazar 12:27
23 Nisan Gebze Tv Stüdyolarında Neşeyle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Gebze Tv Stüdyosu'nda coşku içerisinde kutlandı.

"23 Nisan Özel Programı" kapsamında sunuculuğunu ve yönetmenliğini Tiyatrocu- Eğitmen Ayfer Akay'ın yapmış olduğu programda çocuklar doya doya eğlendi. Programın içeriğine özenen Akay, "Görüntü yönetmenimiz Cenk Ayas ile pandemiden ötürü arkadaşlarıyla buluşamayan çocukların daha titizlikle birbirlerine kavuşmalarını da göz önünde bulundurmaya çalıştık. Günün anlam ve önemine dair bilgilerin verilmesi, sağlık çalışanlarına edilen teşekkürler, çocukların şovları ve sürpriz içeriklerle daha da eğlenceli geçti." Diyerek programı her yaştan insanın izleyip 23 Nisan ruhunu heyecanla hissedeceğini ifade etti.

Programın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=y_SWSPZmPyE&t=37s

Son Güncelleme: 24.04.2022 12:31
Anahtar Kelimeler:
GebzeAtatürk23 Nisan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73