Acı haberi CHP paylaştı

17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak motosikletli ile seyir halinde iken logar kapağına çarparak kaza yaparak yaşamını yitirdi. CHP Darıca kazanın ve ölümün nedeni olarak sorumsuzca yapılan çalışmaları gösterdi. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Eylül 2021 Cuma 12:54
Acı haberi CHP paylaştı

Haber Merkezi-17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak motosikletli ile seyir halinde iken logar kapağına çarparak kaza yaparak yaşamını yitirdi. CHP kazanın ve ölümün nedeni olarak sorumsuzca yapılan çalışmaları gösterdi. 

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş şunları ifade etti:

“Dün gece sokulu caddesinde motoruyla kurye hizmeti yapan Muhammet Talha Karabacak kardeşimiz yapılan yol çalışması nedeniyle logar kapağının boşluğuna takılmak suretiyle kaza yapmış maalesef henüz 17 yaşında hayatının baharında bir kardeşimiz yaşama veda etti.

Aylardır her platformda söylemekten dilimizde tüy bitti yollarımızın durumu içler acısı, kontrolsüz, denetimsiz iş güvenliği alınmadan yapılan alelade çalışmaların sonucu olarak bir canımız yitip gitti.

2019 yılında yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren Elif Urhal acısını henüz unutamamışken şimdi Muhammet kardeşimizin acısı ile sarılsıldıķ.

Şimdi bu kenti yöneten herkes şapkasını önüne koymalıdır.

Ne yaparsak Muhammet geri gelir...!

Özür mü?

Ağlamak mı ?

Vicdanımızı rahatlatmanın bir yolu var mı ?

Bir kez daha söylemek gerekirse ortak aklı egemen kılıp ben bilirim zihniyetini bir tarafa bırakmak ve kentin tüm bileşenleriyle bu kenti yönetmek en önemli ders olacaktır.

Karabaca ailesinin acısını yürekten paylaşıyorum.

Allah rahmet eylesin sabır diliyorum."

Son Güncelleme: 03.09.2021 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73