ADD Gebze Cumhuriyetin 98. yılını balkon etkinliğiyle kutladı

Atatürkçü  Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şubesinin Cumhuriyet Bayramlarında  geleneksel hale getirdiği balkon etkinliğinde marşlar şarkılar söylendi bayraklara Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ekim 2021 Cumartesi 15:44
ADD Gebze Cumhuriyetin 98. yılını  balkon etkinliğiyle kutladı

Atatürkçü  Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şubesinin  geleneksel hale getirdiği balkon etkinliğinde marşlar şarkılar söylendi bayraklara Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Etkinlikle ilgili olarak sosyal medya sayfasından paylaşımda bulnan  ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın şunları ifade etti:

"Atatürkçü  Düşünce Derneği Gebze Şubesi olarak Geleneksel hale getirdiğimiz Balkon etkinliğimizde marşlarımızla, şarkılarımızla, bayraklarımızla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yine yaşadık.

Bayraklarıyla balkonlardan bize eşlik eden mahallemizdekilere, yoldan geçen coşkumuza ortak olan yurttaşlarımıza, holdan geçen korna çalarak destek olan araç sürücülerine ve katılanlara sonsuz teşekkürler.

Yaşasın Cumhuriyet

Sonsuza dek Cumhuriyet"

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
FUTBOLTFF 3. Lig2. Grup
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73