ADD Gebze genel kurul yaptı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Şubat 2023 Pazar 14:17
ADD Gebze genel kurul yaptı

ADD Gebze Şubesinin olağan genel kurulu gerçekleştirildi, Şube Başkanı S. Nilgün Aydın Atatürk’ün yolunda mücadelenin süreceğini ifade etti.

Şubaş Başkanı Aydın’ın açıklaması şöyle:

“Bugün Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şubemiz Seçimli Olağan Genel Kurulunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Önceki dönem Yönetim Kurulumuza ve Kurullarımıza teşekkür ediyor, yeni yönetim Kurulumuza ve Kurullarımıza Başarılar diliyorum.

Genel Kurul Divanında bulunan Divan Başkanımız Eğitim-iş Başkanımız Sayın Bülent Metin'e, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanımız Sayın Nurcan Çınar'a, Türk Hava Kurumu Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz'a, Kırım Türkleri Derneği önceki dönem Başkanımız Sayın Şerife Orak'a, seçime katılan değerli üyelerimize teşekkür ediyor, herşeyin gönlümüzce olmasını diliyorum.

İnsanlık tarihi, karanlık güç odakları ve çıkar çevreleri ile aydınların amansız mücadelesi ile doludur. Bu amansız mücadelenin, bugün aydınlığı temsil eden tarafı Atatürkçü'lerdir.

Mücadelemizde haklıyız ve mutlaka kazanacağız.

Yolumuz uzun, umudumuz çok, yol haritamız NUTUK, ışığımız Sonsuz Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK. Karanlıkları aydınlatacağız.

Geleceğimizi aydınlık yarınlara taşımak için daha etkin, daha katılımcı, daha eylemci, daha örgütlü olacak, daha genç kadroları hep birlikte oluşturacağız.

Dinlenmemek üzere yola çıktık, asla ve asla yorulmayacağız.

Gücümüze güç katınız,

Davamıza inanç aşılayınız,

Aile olduğumuzu unutmayınız.

Hep birlikte elele daima ileriye

Sevgi ve Saygılarımla

ADD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu adına

Sezer Nilgün Aydın”

Anahtar Kelimeler:
GebzeAtatürkADD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73