Ayşegül'ü koruyamadık.. Ayşegül'ü yaşatamadık..

Gebze Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Av. Saide Arslan Afganlı bir kişinin saldırısı sonucu komaya giren ve yaşamını yitiren  Ayşegül ile ilgili olarak "Ayşegül'ü koruyamadık.. Ayşegül'ü yaşatamadık.."dedi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Kasım 2021 Pazartesi 22:14
Ayşegül'ü koruyamadık..  Ayşegül'ü yaşatamadık..

Gebze Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Av. Saide Arslan Afganlı bir kişinin saldırısı sonucu komaya giren ve yaşamını yitiren  Ayşegül ile ilgili olarak "Nice koruyamadığımız yaşatamadığımız kızımız,kadınımız gibi o da erkek şiddetinin mağduru olarak tarihte yerini aldı. Acısı düştüğü yeri yaktı."dedi.

Saide Arslan'ın  açıklaması şöyle:

"Ayşegül'ü koruyamadık..

Ayşegül'ü yaşatamadık..

Nice koruyamadığımız yaşatamadığımız kızımız,kadınımız gibi o da erkek şiddetinin mağduru olarak tarihte yerini aldı.Acısı düştüğü yeri yaktı.Utancı bizi..Onun yaşam hakkını elinden alanın ırkının kimliğinin bir önemi yok.Ayşegül bu topraklarda doğup korunamayan binlerce kız çocuğundan biriydi..Eğer af dilenecekse eğer helallik istenecekse, bireysel hak ve özgürlükleri elinden alındığı gibi yaşam hakkı dahi elinden alınan tüm kız çocuklarından af dilenmeli helallik alınmalı.Ayşegüllerin ölmemesi,yaşaması, birey olarak var olması için gerekli önlemleri almayan her idareci, yasa koyucu ve yasaları uygulayıcı bu ölümlerden sorumludur."

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
TekirdağEylemMinibüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73