Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

18 Ocak 2022 Salı 13:31
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, il ve ilçe jandarma komutanlıklarınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik istihbarat çalışması sonucu, Edremit'te örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şüphelinin ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 70 gram metamfetamin, 10 gram kubar esrar, 10 sentetik uyuşturucu hap, 8 uyuşturucu kullanma aparatı, 3 hassas terazi, 5 tabanca, 1 bıçak, 47 fişek, 1 kamera kayıt cihazı, 1 uyuşturucu satışıyla ilgili doküman ile suçtan elde edilen gelir olarak 700 avro, 1720 dolar ve 9 bin 855 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73