Başhekim Emre'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Ağustos 2023 Cuma 10:30
Başhekim Emre'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr.Arif Emre’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı olarak seçilen Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Darıca İlçesindeki mahalle muhtarları Başhekim Dr.Arif Emre’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette bölge halkına daha kaliteli bir sağlık hizmeti verebilmek için neler yapılabileceğine dair fikir alışverişi de yapıldı.

Dernek Başkanı Kenan Demirbaş, muhtarlar olarak sağlıktaki gelişmeleri takip ettiklerini belirterek, hizmetlerin aksamaması için muhtarlar olarak ellerinden gelen gayreti ve çabayı göstereceklerini ve her zaman sağlık çalışanlarının yanında olacaklarını dile getirdi. Ziyarete Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr.Ulaş Doğan’da katılım sağladılar.

Başhekim Emre, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Kenan Demirbaş ve tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaFarabiZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73