Başkan Çiler'den bayram mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Temmuz 2022 Cuma 21:43
Başkan Çiler'den bayram mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çiler'in mesajı şöyle:

"Mutluluğumuzu birlikte yaşadığımız, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu pekiştiren, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu ve bizleri birbirimize bağlayan bir Kurban Bayramı’na daha sağlıkla ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

İnanıyoruz ki bu bayramda birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının, hoşgörünün ve paylaşımın arttığı, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Kurban Bayramı’mızda kesilen kurbanların ve dualarımızın tüm şehitlerimizin ve kaybettiğimiz yakınlarımızın ruhlarına gitmesini; milletçe birlik, beraberlik başarı dolu sağlıklı ve sıhhatli nice bayramlarda bir araya gelebilmeyi diler, bayramınızı içtenlikle kutlarım."

Anahtar Kelimeler:
GebzeKurban BayramıMesaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73