Basketbol: 21. Cevat Soydaş Turnuvası

- Galatasaray Nef: 91- Fenerbahçe Beko: 75- Sarı-kırmızılılar turnuvayı 3. tamamladı

18 Eylül 2021 Cumartesi 16:54
Basketbol: 21. Cevat Soydaş Turnuvası

BURSA (AA) - 21. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko'yu 91-75 yendi.

TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın son gününde, Galatasaray Nef ile Fenerbahçe Beko 3'üncülük maçına çıktı.

Maça etkili başlayan Fenerbahçe Beko, 2. dakikada durumu 7-0 getirdi. Galatasay Nef takım başantrenörü Ekrem Memnun aldığı molanın ardından toparlanan sarı-kırmızılı ekip, 8. dakikada durumu 15-16 getirdi. Bu dakikadan sonra hücumda daha agrasif oynayan Galatasaray Nef, ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de iyi oyununu sürdüren sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe Beko'nun hücumda art arda yaptığı hatalar ve hücumda eli boş dönmesinin ardından 15. dakikada farkı 8 sayıya kadar çıkarttı (36-28). 16. dakikada hakemler tarafından verilen karara itiraz eden Galatasaray Nef başantrenörü Ekrem Memnun, aldığı iki teknik faulle maçtan diskalifiye edildi. Kalan sürede iyi oyununu sürdüren sarı-kırmızılı ekip, soyunma odasına farkı 11'e çıkartarak önde girdi. (50-39)

Üçüncü periyotta Fenerbahçe Beko, açılan farkı kapatmak için baskıyı arttırsa da final periyotuna Galatasaray Nef ekibinin 69-54 üstünlüğüyle gidildi.

Son çeyrekte farkı iyice açan Galatasaray Nef, 35. dakikada farkı 21 (83-62) kadar çıkarttı. Geri kalan sürede rakibine geri dönüş şansı tanımayan Galatasaray Nef, maçtan 91-75 galip ayrılarak turnuvayı üçüncü tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73