Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi

- Cumhuriyet Konseri'nde Feridun Düzağaç sahneye çıktı

29 Ekim 2021 Cuma 22:03
Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi

BİLECİK (AA) - Bilecik Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98.yıldönümü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Bilecik Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen resepsiyonda konuşan Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Cumhuriyetin 98.yıl dönümü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhuriyet gururunu ve coşkusunu kendilerine yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlere rahmet dileyen Kızılkaya, davetlilere resepsiyona katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Resepsiyona AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kaymakamlar, bazı ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Cumhuriyet Konseri'nde Feridun Düzağaç sahneye çıktı

Öte yandan Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, fener alayı ile başladı. Kentte yaşayan vatandaşlar bando eşliğinde ellerindeki fener ve Türk bayraklarıyla yürüyüş yaptı.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Feridun Düzağaç sahneye çıktı. Konsere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Semih Şahin de konseri izleyenler arasında yerini aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73