Bilecik'te yoldan çıkan araca UMKE ekibi yardım etti

25 Ocak 2022 Salı 01:49
Bilecik'te yoldan çıkan araca UMKE ekibi yardım etti

BİLECİK (AA) - Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle kara saplanan bir hafif ticari araç, UMKE ekibine ait arazi aracıyla çekilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bilecik UMKE ekiplerinin sunduğu sağlık hizmetlerinin yanında vatandaşların yardımına da koştuğu belirtildi.

Ekiplerin dün gece saat 01.30 sıralarında bir vaka dönüşünde yoğun kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak kara saplanan bir aracın yardımına yetiştiği kaydedilen açıklamada, "Kara saplanan bir araç, UMKE ekiplerine ait arazi aracının vinciyle çekilerek bulunduğu yerden kurtarıldı. UMKE ekibinin özverili çalışmasından memnun olan vatandaşlar teşekkürlerini iletti." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73