Bulgaristan seçimlerinde Gebze farkını gösterdi

Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu, geçtiğimiz Pazar günü yapılan Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, “Kocaeli ve Gebze açısından bakacak olursak, Nisan Seçimlerine göre Kocaeli Genelinde Oyumuzu 1.561 den 5.426 ya çıkardık.“dedi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Kasım 2021 Salı 00:15
Bulgaristan seçimlerinde Gebze farkını gösterdi

Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu, geçtiğimiz Pazar günü yapılan  Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi seçimleriyle ilgili olarak, “Kocaeli ve Gebze açısından bakacak olursak, Nisan Seçimlerine göre Kocaeli Genelinde Oyumuzu 1.561 den 5.426 ya çıkardık.“dedi.

Gebze Balkan Türkleri Derneğ Başkanı Hüseyin Aksu’nun seçim sonuçlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“Öncelikle Sandığa giden Fedakar ve Duyarlı Hemşerilerime Çok Çok Teşekkür Ederim. Yaşlısı, Hastası, Engellisi Bir Oy Bir Oy dur deyip sandığa gitti ve sözünü söyledi. Bu Seçimin galibi hala duyarlılığını yitirmemiş insanımız, kaybedeni ise mesajlardan rahatsız olanlar, ne oldum delisi olanlar ve bana ne Bulgaristan'da olup bitenden diyenler.

Kocaeli ve Gebze açısından bakacak olursak, Nisan Seçimlerine göre Kocaeli Genelinde Oyumuzu 1.561 den 5.426 ya çıkardık.

Gebze açısından Temmuz Seçimlerine göre kıyaslama yapılırsa 707 den 2.396 ya çıktı kullanılan oylar. Türkiye'de yaşayan hemşerilerimiz sayesinde Hak ve Özgürlükler Hareketi tekrar 3.sıraya yükseldi.

Bu Seçim Bizlere Tekrar Birlikte Yürümeyi Öğretti, Uzaklara Ulaşabilmek için Birlikte Yürümeliyiz. Bir kez Daha Teşekkürler!!!”

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm bileşenlerine (özellikle bölgemiz için Kocaeli Valiliğine, İlçe Kaymakamlıklarımıza, Emniyet Teşkilatına, Milli Eğitim Müdürlüklerine, Sağlık Müdürlüklerine, Kocaeli Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine) Balkan Dernekleri olarak hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz."

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 16.11.2021 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73