Büyükakın en başarılı ikinci başkan

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Kasım 2023 Perşembe 13:17
Büyükakın en başarılı ikinci başkan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sonar Araştırma Şirketinin “en başarılı belediye başkanları” anketinde yüzde 63,9 ile Türkiye’nin en başarılı ikinci büyükşehir belediye başkanı seçildi.

Sonar Araştırma Şirketi, yerel seçimlere 5 ay kala en başarılı belediye başkanlarını tespit etmeye yönelik bir anket çalışması gerçekleştirdi. 16 Ekim-25 Ekim tarihleri arasını kapsayan araştırmada katılımcılara, "Geçtiğimiz 5 yılı değerlendirdiğiniz de büyükşehir belediye başkanınızın çalışmalarını başarılı buldunuz mu ?" sorusu yöneltildi. Cumhur İttifakı ve CHP Belediyelerinin ‘Büyükşehir Belediye Başkanları Başarı oranı’ başlıklı ankette çıkan sonuca göre Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 64.3 yüzdesiyle listede birinci sırada yer aldı.

SEKMEN’İ BÜYÜKAKIN TAKİP ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakına bağlı Büyükşehir Belediyelerinde başarı oranı yüzde 60’ın üzerinde olan iki başkandan birisi oldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 64,3 yüzdesiyle birinci sırada yer alırken, Sekmen’i 63,9 yüzdesiyle Büyükakın takip etti. Büyükakın’ın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 53.8 yüzdesiyle üçüncü,  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 52,4 yüzdesiyle dördüncü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise 51,6 yüzdesiyle beşinci oldu.

Son Güncelleme: 02.11.2023 13:19
Anahtar Kelimeler:
KocaeliTürkiyeCumhurCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73