CHP'den geçmiş olsun ziyareti

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve parti yöneticileri  geçtiğimiz hafta  servis kazasındaki öğrencilerden olan  Taylan Elmas'ı evinde ziyaret etti geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Kasım 2021 Pazar 23:15
CHP'den geçmiş olsun ziyareti

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve parti yöneticileri  geçtiğimiz hafta  servis kazasındaki öğrencilerden olan  Taylan Elmas'ı evinde ziyaret etti geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette  CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan'da hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya sayfasından paylaşımda bulunan  CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan şunları ifade etti. 

"Geçtiğimiz hafta Beylikbağı bölgesinde feci bir kaza yapan okul servisinde İlçe yöneticimiz Ali Elmas'ın oğlu kardeşimiz Taylan da bulunuyordu. Kadın Kolları Başkanımız ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Sevgili Taylan'a ve ailesine hem geçmiş olsun ziyareti yaptık hem de doğumgününü kutladık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73