CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’den Yeni Yıl Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Aralık 2023 Cumartesi 21:12
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’den Yeni Yıl Mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. CHP’li Çiler yeni yılın sağlık, mutluluk ve barış getirmesi dileğinde bulundu. Ekonomik sorunlara dikkat çeken Çiler, “Ekonomik olarak ülkemizin ve vatandaşlarımızın, sanayicimizin, esnafın, çiftçinin, emekçinin, emeklinin, ekonomi, sağlık, eğitim ve diğer sorunlarının daha da ağırlaştığı bir yılı daha geride bıraktık. Şimdi 2024 yılına giriyoruz. Önümüzde umutlarımız var. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi için hiç bıkmadan usanmadan mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 

Cumhuriyetimizin 100 yılına vurgu yapan Çiler, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına yol alırken Cumhuriyetimizi yüceltmek için elimizden gelen çabayı göstermeli ve değerlerimize sahip çıkmalıyız. Tüm yurtta vatandaşlarımızla birlikte coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü ne yazık ki bizim her şeyden üstün tuttuğumuz değerlere saygı gösterilmediğini de gördüğümüz bir yıl oldu. Özellikle son olarak Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Süper Kupası Finali’nin Suudi Arabistan’da oynatılmak istenmesi ve burada Milli Marşımız ve Atatürk’e karşı yapılan saygısızlık bunun son örneğidir. Fakat Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerimiz yapılan bu saygısızlığa sessiz kalmayarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ve tüm vatandaşlarımızın kırmızı çizgilerinin altını çizerek göstermiştir. Ülkemize yapılan bu saygısızlığa sebep olanları kınıyor bu duruma sessiz kalmayan kulüplerimizi de kutluyorum” dedi. 

Yeni yılda başarı ve bolluk dilediğini dile getiren Çiler, “2024 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getireceğine inanıyor, ülkemizin ve tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73