Çiler: Gebze’nin il olma hayali gerçek olacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Temmuz 2022 Çarşamba 19:29
Çiler: Gebze’nin il olma hayali gerçek olacak

Gebze Ticaret Odası (GTO) Temmuz ayı meclis toplantısı oda başkanı Nail Çiler başkanlığında gerçekleşti.

Meclis toplantısında konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin il olma mücadelesini birlikte başaracaklarını belirterek, “Anadolu’nun kapılarının Türklere açıldığı şehir Malazgirt’te dünyaya geldim ve bugün gönül bağı olan, 40 yıldır seve seve emek verdiğim memleketim Gebze’mizin il olmasının da kapılarının aralandığını görmek nasip oldu. Gebze’nin il olma hayali gerçekleşecektir. Bu konuda birçok STK ve dernekten destek aldık. Hep birlikte Gebze’nin il olma mücadelesinde başarılı olacağız”dedi.

İSO İKİNCİ 500’DE 38 FİRMAMIZ YER ALDI

İSO İkinci 500’de yer almaya hak kazanan Gebze Ticaret Odası üyesi 38 firmanın başarısında yer almaktan gurur duyduklarını ifade eden Başkan Çiler “Mart 2022 itibariyle Dijital Ehliyetin Odamızdan alınmasını sağlayarak üyelerimizin hem ekonomik hem de zamandan tasarruf ettik.

Esnafımızın Ticaret Sicili için İzmit’e gitmek zorunda kalmayacağını ve bu konuda çalışma başlattık.

Çalışanların niteliklerini ve niceliklerini arttırmak için “Ustalık Telafi Programı” başlattığımızı ve bu kapsamda çalışanların 6 ay eğitim almalarını ve işlerinde ustalaşmalarını sağlayacağız.”dedi.

KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN ÖZEL MERKEZ

GTO Başkanı Çiler, kadın girişimcilerin için özel bir kuluçka merkezi oluşturacaklarını belirterek ABD Hibe Desteği için başvuru yaptıklarını ifade etti.

Çayırova’da ev hanımlarının ekonomiye katılmasını sağlamak adına bir proje geliştirdiklerini ifade eden Nail Çiler, “Oda binamızda yer alan, sanayiye nitelikli eleman geliştirmeyi hedefleyen İnovasyon Akademimizi bir OSB’nin içinde 500m2’lik alana açacağız ve fabrikalarımızla dışa açılacağız.

6. 112 ACİL SERVİS İSTASYONU AÇILACAK

112 Acil Servis İstasyonlarımızın altıncısının yapımı 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı ve açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız.

Sektörel toplantılarımızda aralıksız olarak devam ediyor.

Yeni bir şeyleri başarmak için heyecan doluyuz sanayimizin, ticaretimizin ve bölgemizin gelişimi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

SEMİH SANCAR SUNUM YAPTI  

GTO Meclis Toplantısının konuğu, Sanverta Enerji’nin kurucusu Semih Sancar, “Yenilebilir Enerji” konusunda sunum yaparak, Almanya’nın bizim 5 katımız güneş enerjisi kullandığını fakat ülkemizin daha yüksek güneş enerjisine sahip olduğunu vurguladı.

*Cengiz Akgün

GTO Başkanı Nail Çiler

Semih Sancar

Son Güncelleme: 27.07.2022 19:37
Anahtar Kelimeler:
GebzeTemmuzMeclisIl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73