Eğitimci-Yazar Murat Kaya'dan, Belediye Başkanı İlyas Acar'a ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Haziran 2023 Çarşamba 16:31
Eğitimci-Yazar Murat Kaya'dan, Belediye Başkanı İlyas Acar'a ziyaret

Eğitimci-Yazar Murat Kaya'dan, Samsun Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar'a ziyaret.

Eğitimci-Yazar Murat Kaya 1980/83 yıllarında öğretmenlik yaptığı Alaçam İlçesi için yazdığı şiiri başkan İyas Acar'a takdim etti. Daha önceden Alaçam Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretleri ile şiiri takdim eden Kaya;"Alaçam siirine yetkililer ve toplum kesimleri tarafından gösterilen ilgiden çok mutluyum." dedi.

Kaymakamlik Makamının onayı ike Milli Eğitim Müdürü aracılığıyla şiir tüm okullara hediye edilmişti.

Belediye Başkanı İlyas Acar:"Eğitimci-Yazar Murat Kaya'nın ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Alaçam İlçemizi tüm yönleriyle ile kalem alan bu değerli çalışma için kendilerini kutluyorum.Biz de Alaçam Belediye Başkanlığı olarak bu değerli eseri kentimizin bir çok bölgesinde büyük bilboard halinde kalıcı olarak halkımıza sunacağız.Kentimiz insanı yaşanılan tarihi, kültürümüzü öğrenmeli. Emeğinize yüreğinize sağlık Murat öğretmen." diyerek takdirlerini ifade ettiler.

Ziyaret Alaçam üzerine dünden yarına hatiralarla dolu sohbetle ve  memnuniyeti içinde tamamlandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAlaçam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73