Eğitimci-Yazar Murat Kaya GETİP'i ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Aralık 2022 Pazartesi 14:16
Eğitimci-Yazar Murat Kaya GETİP'i ziyaret etti

Gebze Ticaret ve İş  Geliştirme Platformu kısa adıyla GETİP ; Gebze'den,Marmara Bölgesi ve Türkiye'ye yeni yaklaşımlarla iş ve ticaret yaşamına yeni ufuklar sunmakta...

Eğitimci-Yazar Murat Kaya, yeni kurulan GETİP 'i ziyaret ederek başarı dileklerini iletti, bilgi alışverişinde bulundu.

GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Resul Orman ve başkan yardımcısı Hüseyin Karadeniz  ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Resul Orman, "Murat Öğretmen 35 yıldır bölgemizde aktif ve başarılı çalışmaları ile örnek bir eğitimci önderimizdir. Gebze'nin ulusal ve uluslararası tanıtımında  büyük emekleri olan bir kültür elçisidir.Herkesin kalbinde takdirle yer edinen değerli eğitimci büyüğümüzü ağırlamaktan mutluyuz."dedi.

Görüşmede GETİP'in kuruluş amacı, faaliyetleri ve projeleri değerlendirildi.

Eğitimci Murat Kaya  Gebze  ile ilgili yazdığı destansı şiirini okuyarak takdim etti.

Murat Kaya ziyaretle ilgili olarak, "Resul beye, Hüseyin beye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. İş ve ticaret yaşamında yeni bir gökkuşağı olma

çok yönlü ve  kapsamlı, proje ölçekli girişimci yapıları hayırlı olsun. Günümüz dünyası iletişim ve girişimcilik üzerine kurgulanırken bu süreçte öncü rol almak  daha da kıymetli hal aldı.

Başarılı çalışmaları ile yeni iş alanı ve istihdamı yaratacaklarına inanıyor, tebrik ediyorum."dedi.

Karşılıklı memnuniyet ile ziyaret son bulurken Başkan Resul Orman  Gebze  şiirine övgüler sunarak,  GETİP olarak sahip  çıkacaklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeZiyaretşiir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73